Хората се умориха да търсят кандидати, които да не крадат и

...
Хората се умориха да търсят кандидати, които да не крадат и
Коментари Харесай

Политологът Слави Василев: Хората се умориха да търсят политици, които няма да крадат и да ги предадат

Хората се умориха да търсят претенденти, които да не крадат и да не ги предадат. Това сподели политологът Слави Василев в студиото на предаването " Денят на Фокус “ по радио " Фокус “ в коментар за идния локален избор.

Местната власт обичайно провокира повече интерес, тъй като има мажоритарен детайл. Той обезпечава директна връзка сред претендента и гласоподавателя, означи Василев.

" Не имам вяра, че на гласоподавателя ще бъде показано нещо по-различно от претендента на Политическа партия Васил Терзиев и на ГЕРБ Антон Хекимян. Изборите няма да доведат до коренна смяна на това, което те засягат в предизборните си стратегии. Ако един от двамата претенденти стане кмет на София, каквато е моята прогноза, считам, че строителството ще продължава да бъде на същото ниско равнище, каквото е сега “, предвижда специалистът.

Ако има нещо, което би повишило изборната интензивност на тези локални избори, това ще бъде претендент, който да пробие хоризонта на Терзиев и Хекимян и да наложи своята визия. " Социологията, която дава балотаж на Ваня Григорова от Българска социалистическа партия, е способна да увеличи интензивността на този избор. Това е по този начин, тъй като Григорова би била припозната от жители, които не желаят да видят нито Терзиев, нито Хекимян като кмет на столицата “, предвижда Василев.

" Очаквам огромен брой жители, които няма да гласоподават – те не го вършат, тъй като ги мързи, а тъй като не имат вяра, че някой от претендентите за кмет е кадърен да върне очакванията им. Самият аз се уморих от тези очаквания. Хората са изтощени да търсят оня, който няма да краде и който няма да ги съобщи “, обясни политическата обстановка политологът.

" Ремонт на ремонта на ремонта е задоволителен, с цел да се разбере какво е положението на столицата и от какви промени имаме потребност “, заключи Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР